Onze POM-BÄR: Simpelweg uniek!

Met hun vrolijke beervormige, knapperige, milde en in je mond smeltende smaak is POM-BÄR simpelweg uniek!

Wat de gelegenheid ook is, een gezins-, film- of spelletjesavond, een picknick, verjaardag of uitje, POM-BÄR past er altijd bij!

Wat vanbinnen zit dat telt

Naast de vorm zijn ook de ingrediënten van onze producten van belang: alle POM-BÄR-snacks zijn vegetarisch. Binnen ons assortiment zijn POM-BÄR Original & Paprika ook glutenvrij. Dus pak een zak van je favoriete POM-BÄR en verwen jezelf of anderen met een knapperige, heerlijke pauze van het alledaagse leven!  

Alle POM-BÄR-smaken

Hoe oud is POM-BÄR eigenlijk?

Onze POM-BÄR-snacks werden in 1987 geïntroduceerd. Vandaag de dag zijn ze nog altijd even heerlijk en knapperig, en onze POM-BÄR-liefhebbers genieten al vele jaren van ze. 😊 Tijdloos en altijd lekker (telkens weer) voor heerlijke momentjes voor jezelf, met familie of vrienden.

POM-BÄR zelf is natuurlijk tijdloos mooi, maar in werkelijkheid is het merk door de jaren heen een klein beetje veranderd. Kijk zelf maar!

1987

1987

1999

1999

2003

2003

2010

2010

2019

2019

2023

2023

Leer POM-BÄR kennen

POM-BÄR is een feestfavoriet. Dus houd je ogen open, want je zult hem zeker ontmoeten op een feestje of andere gelegenheid.

Onze belofte

De Intersnack Group is onderdeel van de European Snacks Association (ESA). De ESA, en wij met hen, heeft zich samen met vele andere voedselproducenten verbonden aan een vrijwillig initiatief (EU Pledge) dat dient om kinderen te beschermen.

De EU Pledge brengt een duurzame verandering van de manier waarop producten worden geadverteerd aan kinderen met zich mee. Met deze belofte van ESA verplichten we onszelf om geen reclames te maken op TV, print en internet die direct zijn gericht op kinderen onder de 12 jaar, behalve voor producten die aan specifieke criteria voldoen. Wil je meer weten?

Naar de website van de EU Pledge