Over POM-BÄR

Het merk POM-BÄR, het knapperige knabbelplezier in berenvorm, zag in 1987 het licht met de geboorte van de klassieke POM-BÄR Original. Inmiddels is POM-BÄR te krijgen in twee smaken: Original en Paprika. Alle smaken zijn licht gekruid en heerlijk knapperig. Vooral onder moeders geniet POM-BÄR vertrouwen, wat niet alleen komt door de hoge kwaliteit, maar ook doordat het lekkere knabbelplezier glutenvrij is, gezouten is met gejodeerd zout en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen bevat. POM-BÄR is uniek en een grote snackspecialiteit in Nederland. Daarmee is POM-BÄR de ideale snack voor momenten vol plezier – of je nu alleen bent, of met familie of vrienden.


POM-BÄR groeit en groeit...

...en het merk groeit met hem mee. Zijn uiterlijk is iedere keer een beetje veranderd sinds 1987, maar twee kenmerken zijn steeds hetzelfde gebleven: hij draagt altijd een kroon en zakdoek, wat hem tot een betrouwbaar karakter maakt. Kijk en vergelijk zelf maar!


Hoe worden POM-BÄR gemaakt?

POM-BÄR is een zogeheten pelletproduct en wordt net als pasta gemaakt. Er zitten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen in en ze moeten aan regelmatige kwaliteitscontroles voldoen. De beervorm ontstaat doordat een mengsel van aardappelmeel, zout en water tot een stevig deeg wordt gekneed, dat daarna net als koekjes wordt uitgestoken. De POM-BÄR-vormen worden dan knapperig gebakken tot je het knabbellekkere POM-BÄR-product hebt.