Algemeen privacybeleid www.pom-bar.nl

Intersnack Nederland BV wil je privacy beschermen. Dit privacybeleid geeft aan hoe we gegevens verwerken en de manieren waarop jouw persoonsgegevens worden gebruikt. Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of over onze verwerking, neem dan contact op met pombar@intersnack.nl.

 

Gebruik van informatie

We gebruiken jouw informatie om onze diensten te leveren en die te personaliseren. We gebruiken je contactgegevens ook om met je te communiceren. We kunnen jouw informatie gebruiken om aanbiedingen en nieuws te sturen over Intersnack en producten of diensten waarvan we denken dat je daar belangstelling voor hebt. We kunnen daarvoor contact met je opnemen per post, e-mail, telefoon of fax. We geven je persoonsgegevens nooit aan iemand anders, behalve aan rechtsopvolgers van onze activiteiten en leveranciers die gegevens namens ons verwerken.

 

Andere websites

Op onze website kunnen links staan naar andere websites, waarover wij geen controle hebben en die niet onder dit privacybeleid vallen. Als je naar andere websites gaat via de aangeboden links, kunnen de beheerders van die sites informatie van je verzamelen, die ze gebruiken volgens hun eigen privacybeleid, wat anders kan zijn dan dat van ons.